Zaman büyük bir öğretmendir. ne yazik ki tüm öğrencilerini öldürür.-- curt
wasp_titi
wasp_titi

Küçük Bir Dalış

Yorum

Küçük Bir Dalış

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

714

Okunma

Küçük Bir Dalış

Odanın köşesinden sarkar anılarla ev süsü eşyalar
evdeki haylazlığı
kırdığımız çanağı
ya da yirmi yıllık kahve takımını hatırladıkça
keşkeleşir cümlemizin cümleleri
ve sayar bunları anılar anbean
evi dolduran o köşecik
aslında yünden bir iplik
dahası dayanıksızdır zamana
ve hıza
ve coşkunluğa
bir an
baktıkça emekleyen bir bebeğin çabasına
gitmek istenir bazen
bebeğin boğumlarını öpmek
öperken kaybolmak bazen
aklımıza düşer küçülerek maziye dönmek
kıvrılmak köşeciğin yanı başına
anıları yaşlı, ince ince düşleyerek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Küçük bir dalış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küçük bir dalış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küçük Bir Dalış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.