Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
MEHMET kURTAR
MEHMET kURTAR
@mehmetkurtar

Tut Elimden

4 Mart 2015 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

Tut Elimden

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

793

Okunma

Tut Elimden

Tut Elimden

Aşkın alevdir yakıyor kalbimi
Bu hasretlik bitsin artik fatmanur
Bittim artik gel gör halimi
Tut elimden Sevdan olayım fatmanur


Gözden ırak sensiz geçiyor her anim
Sensizlikten sizliyor sol yanim
Simsek gibi çaktı gönlüm derinden
Yağmur olda ak gönlüme fatmanur

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tut elimden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tut elimden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tut Elimden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
4.3.2015 19:25:15
5 puan verdi
Kutlarım dost mükemml bir şiirdi selamlar saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.