Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
Gönül Parıltı
Gönül Parıltı

GÜNÜN ORTASINDA

Yorum

GÜNÜN ORTASINDA

( 5 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

854

Okunma

GÜNÜN ORTASINDA


Gölgesi düşer üstüme
Zamanın silinir adım
Sen gelirsin aklıma
Kalkıp giden ben olurum
Ömrümden geriye
Bir sen kalırsın benden
Dolanır içimde
Beşinci mevsimler aylar
Aniden yıldız kayar kalbimden
Boşlukta kalakalırım
Sessiz iklimini arar
Bütün rüzgarlar
Çiğ düşer
Günün ortasında saçıma

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Günün ortasında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günün ortasında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNÜN ORTASINDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Eyüp VURAL
Eyüp VURAL, @eyupvural
19.1.2015 15:01:54
5 puan verdi
Ozanca yazılmış bir şiirdi severek ve beğenerek okudum tebrikler
Bir garip mezarcı
Bir garip mezarcı, @birgaripmezarci
26.12.2014 16:26:14
5 puan verdi
yazan kalemi hisseden yüreyi kutlarım
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
26.12.2014 14:01:39
5 puan verdi
YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM GÖMNÜL HANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL