Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
S. AKKURT
S. AKKURT

KORKUYORUM

Yorum

KORKUYORUM

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1966

Okunma

KORKUYORUM

Gidiyorduk biz ailece
Dünya denen gezegende
İnce bir hayat çizğisinde

Bir anda annem beni arkasına sakladı
İlk başta anlayamadım, ne olup bittiğini
Hayat denilen bir canavar varmış

Gittiğimiz o ince yolda
Öyle olmasa bile çocuktum
Öyle kandırdılar beni

Babam durmaksızın savaştı onla
Çok derin yaralar aldı
Ve halen savaşmakta

Şimdilerde ise ben azıcık büyüdüm
Biraz yürürken babama yetişir gibiyim
Ama çok korkuyorum o canavardan

Ya benimde karşıma çıkarsa
Gücüm yetmezde, yenilirsem
Ben bu hayat kavğasında

Hanği yüzle bakabilirimki
Çocuğunu arkasına saklayan
Bir annenin suratına
Bu yüzden korkuyorum yaşamaya


S. AKKURT

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Korkuyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Korkuyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KORKUYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ha
Haldun Meriç, @haldunmeric
10.10.2016 03:42:42
Çok güzel bir şiir. Bu şiiri beğenenlerin "Amirim" şiirine de gitmesini öneririm.
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
10.12.2014 12:29:18
Korku has cesaretin aynasıdır... Kutlarım güzel şiiri..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL