Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
ŞeymaNurEbrar
ŞeymaNurEbrar

Mavi...

Yorum

Mavi...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1042

Okunma

Mavi...

Yuregim İstanbul,
Sozlerim sen,
Gozlerim mavi...

Ve ey hanzala...

Geleceksen eger simdi gelmesin,
İstanbul ol gel,
sen ol gel,
Mavi ol gel...

Susuyorum ey Hanzala...

Lal oldum istanbul gibi,
Sessizim sen gibi,
Ve sozlerim hep mavi...

Gidiyorum eyy hanzala’m...

Kirginim İstanbul gibi,
Vedalarim sen gibi,
Ve gidişim hep MAVİ...

Şeyma Nur Ebrar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mavi... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mavi... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mavi... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL