İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
SE
SEMAVİ

BEN SANA GELDİM

Yorum

BEN SANA GELDİM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1505

Okunma

BEN SANA GELDİM

BEN SANA GELDİM

Ben sana tutunmaya değil,
Senin tutuklun olmaya geldim.
Aşkı sende tanımaya değil,
Adını aşk koymaya geldim.

Yaşamak için nefes almaya değil,
Nefesi senin için almaya geldim.
Sayılı nefesimi bilmeye değil,
Her nefeste seni anmaya geldim.

Dağlar, taşlar seni söylerken bile,
Sana doymadığımı demeye geldim.
Tek arzum sana kavuşmak ille,
Yazgımın hesabını sormaya geldim.

Allahım lütfettin tanıttın bana,
Söndürme ateşi yanmaya geldim.
Bir damlacık ver içeyim kana kana
Suya hasretlik çekmeye geldim.

Hikmetinden sual olunmaz asla
Şükürle sana el açmaya geldim.
Hasretlik acı dilim varmıyor ama,
Dünya gözüyle görmeye geldim.

[
/italik ]

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben sana geldim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben sana geldim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN SANA GELDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL