Kalem, acemi avcıların elinde hedefini şaşıran bir ok da olabilir.-- baraccio
ABAYDAR
ABAYDAR
@abaydar

AŞK ' IN RENGI

10 Eylül 2014 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

AŞK ' IN RENGI

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1300

Okunma

AŞK ' IN RENGI

AŞK’IN RENGI

Aşk üç harf’ten öte bir şey,
aşk A olsa a nlaşılmaz,
aşk Ş olsa ş aşırtır,
aşk K olsa k açar,

aşk yakalanmak isterse,
kaf dağından aşıp gelir ,
Anka’nın kanadından ,
süzülür bir kuğu misali,
gözlerinin en derinliklerine,
dudağının kenarından.

aşk bir renk olsa ,
hangisi olsun isterdi kendisi,
acaba?
aşkın tek rengi varmıdır?
her aşkın rengi farklıdır belki,
ama,
ben ’ hem kahverengi ,hem yeşil
hem de kara " olsun isterdim,
sonsuzlukta,

siyah asildir,ve gizemli,
kahverengi asi’dir,
yeşil samimidir ve sıcak,
benim bildiğim bu aşk,
kaçamayacak,.....

Ist.Abaydar 10.09.2014 21:43



Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşk ' ın rengı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk ' ın rengı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK ' IN RENGI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nazlıgül
nazlıgül, @nazligul35
12.9.2014 14:27:51
5 puan verdi
Farklı fakat hoş bir şiir.
kutlarım..
karadereli
karadereli, @karadereli
11.9.2014 09:13:49
tebrikler...esen kalınız..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.