Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
ŞEHR-İ ŞİİR
ŞEHR-İ ŞİİR

KAYIP

Yorum

KAYIP

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

900

Okunma

KAYIP

Saltanatı delik deşik, sultan olsan neye yarar,
Taca tahta tamah ettin,bilmedin ki bu ne zarar,
Ararsın bulamazsın kayıp olmuş gibi sanki,
Tarumar mı oldu yoksa, gerçekten mi bu bir firar.

Yüzünde derin çizgiler var ve arkası gizli sırlar,
Sanki yürek ateşiyle kaynamış gözünde ki yaşlar,
Ben söylemedim sana, benim hiç haberim yoktu,
Bitti dediğin de bitmez, belkide o zaman başlar.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kayıp Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kayıp şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAYIP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL