Kızgınken karar veren, fırtınalı havada yelken açan bir insandır. euripides
Talat Özgen
Talat Özgen

Seviyorsam eğer...

Yorum

Seviyorsam eğer...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

840

Okunma

Seviyorsam eğer...



seni seviyorsam eğer
bana nedir ki dert keder?
o kadarcık olsun artık
yar denene elbet değer...

güzelden güzellik doğar
olmasada senin kadar
o kadarcık olsun artık
her güzelin kusuru var...

yanan yürek bırak yansın
dağlara taşlara taşsın
o kadarcık olsun artık
özlemi yalnızlığımın...

aşka kurban olurum ben
birde sahibi sen isen
o kadarcık olsun artık
gitsin bir kaç gün ömürden...

(Berlin,10.03.2014)

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seviyorsam eğer... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seviyorsam eğer... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seviyorsam eğer... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL