İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
YekMeD
YekMeD

ALIR BAŞIMI GİDERİM.

Yorum

ALIR BAŞIMI GİDERİM.

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1114

Okunma

ALIR BAŞIMI GİDERİM.

ALIR BAŞIMI GİDERİM.


Bir tek elbisem var
nere gitsem onu giyer gezerim
Bir tek yüreğim var içimde
nerede olsa onunla severim.
Uzaklara dalarım bir kayalıkta
dalgalar gibi yatışırım her sahilde.
Yalnız gezerim uzak dağlara
göremediğim dalgalara acımı gömerim.
Bir çiçek var içimde
Bir gün
alır
alır
alır başımı
arkama bile dönmeden
gi-
de-
rim.
Bir tek yüreğim var içimde
nerede olsa onunla severim.

YekMeD.
Lı ....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Alır başımı giderim. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alır başımı giderim. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALIR BAŞIMI GİDERİM. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL