Sevgi insanı birliğe, bencillik de yalnızlığa götürür. schiller
tekoşer
tekoşer

kim kimi yaşasın?

Yorum

kim kimi yaşasın?

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1391

Okunma

kim kimi yaşasın?

gerisini hatırlamam...
beşimdeydim yalnız yürümek istedim tuttular
sekizimde yağmuru tanımak istedim şemsiye tuttular
on üçümde aşık olmak istedim hevesimi kuruttular
sonra bıraktım üçlü-beşli büyütülmeyi
sustum taa yirmisine kadar ortak ömrümüzün

konuştum yeni bir ortak edinmek istedim tuttular
meğer herkes nasıl da bekliyormuş gelişimi
kimine artist olmalı,kimine mühendis,kimine polis
sevilmek diyorlar adına bu nasıl zor iş

şimdi sussam biliyorum kırkına değin
hiç değişmeyecek bu pişmancı gidiş
ben de aynısını mı yapsam sana ne dersin ibiş
yani annen doğursa, ben söylesem,sen uygulasan
nasılsa elinde değil dünyaya gelmek
bırak istediğin gibi olmasın bu lanet olası gidiş.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kim kimi yaşasın? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kim kimi yaşasın? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kim kimi yaşasın? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL