Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
celep
celep

Bizim Vali...

Yorum

Bizim Vali...

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

829

Okunma

Bizim Vali...



Bir araya gelmez yakam
Gözetmedim mevki,makam
İşte adam gibi adam
Bizim vali Yusuf MAYDA

Nicesini görüp geçtim
Kimisine gülüp geçtim
Gönlüme tek sultan seçtim
Bizim vali Yusuf MAYDA

Memleketi gazi yurdu
Gümüşhane’m deyip durdu
Can evimden beni vurdu
Bizim vali Yusuf MAYDA

Celebiyem duysun herkes
Hayalini kursun herkes
Bana ilham olan bu ses
Bizim vali Yusuf MAYDA

Güngör CELEP

23-09-2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bizim vali... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bizim vali... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bizim Vali... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL