Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie
kesimoğlu
kesimoğlu
@kesimoglu

BEBEK ÖLDÜ

7 Şubat 2013 Perşembe
Yorum
Şiirgram

BEBEK ÖLDÜ

( 4 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1335

Okunma

BEBEK ÖLDÜ


sen bana düşman
ben sana
hiç sarılmadık birbirimize
ne çözümsüz bilmece
öyleyse
nasıl öldü bu bebek
aramızda ezilerek?

h.kesimoğlu

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bebek öldü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bebek öldü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEBEK ÖLDÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Asyaİde
Asyaİde, @asyaide
9.2.2013 14:42:40
5 puan verdi
çözümlenen bilmece yazdıramaz zaten bu satırları, hissettiremezdi... hissettik...
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
7.2.2013 20:05:23
5 puan verdi
Yerine ulaşan mesajdı dizeler,tebrikler..........
zaralıeren
zaralıeren, @zaralieren
7.2.2013 07:47:55
5 puan verdi
ablamlı bir mesajdı selamlarımla
İhsan POLAT
İhsan POLAT, @ihsanpolat
7.2.2013 02:00:43
doğmadan öldü galiba...aeo
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.