Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
alemin_dj_i
alemin_dj_i

Sefiller

Yorum

Sefiller

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1338

Okunma

Sefiller

Sefiller

Aç yaşasak
Susuz kalsak
Biri güneşi çalıp gitse
Biri geceyi çekse üstümüzden
Bir manga
Ateşe tutsa bizi
Mitralyözün kesilmesin sesi
Yeter ki
İstemesinler bizden
Bu sefaleti
Kabullenmemizi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sefiller Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sefiller şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sefiller şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
dursun tiftik
dursun tiftik, @dursuntiftik
2.11.2012 19:40:29
5 puan verdi
Değerli bir içerik.Tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL