Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
korkmaz bıçkın
korkmaz bıçkın

Öğrenmektir Hayat!

Yorum

Öğrenmektir Hayat!

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2259

Okunma

Öğrenmektir Hayat!

Sahip olduğu zekanın kendisine yettiğini
düşünen insan, geri zekalıdır!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öğrenmektir hayat! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öğrenmektir hayat! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öğrenmektir Hayat! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kardanadam
kardanadam, @kardanadam
14.11.2007 18:17:43

kutlarım
güzeldi

kardanadam tarafından 11/14/2007 6:18:32 PM zamanında düzenlenmiştir.
yorumcu
yorumcu, @yorumcu
14.11.2007 16:15:38
güzel. atasözü gibi oldu
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL