Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
__mavi-tutkunu__
__mavi-tutkunu__
@--mavi-tutkunu--

Besmele

28 Temmuz 2012 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

Besmele

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1944

Okunma

Besmele

Besmele

Her işin başıdır besmele
sessiz ve nefessizce
aklından geçirdiğin bir besmele
seni muhafaza edecektir o günce
’’her hayrın başıdır besmele
Biz dahi her zaman besmele çekeriz’’
ne güzel demiş diyen efendi
efendi hemde haddinden fazla efendi
uzanmıyor ellerim ona
uzanamıyorum
kırık kırık vefalara gelmiyor
rüyalarıma gelmiyor
vefasızım....
vefadan yoksunum

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Besmele Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Besmele şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Besmele şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
29.7.2012 15:38:33
besmele düşmesin dilimizden
ne güzel kelamdır o
saygılar benden yazan kaleme
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.