Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
öm
ömürasan
@omurasan

pamuk prenses

7 Mayıs 2012 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

pamuk prenses

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2600

Okunma

pamuk prenses

bir anda karşıma ansızın çıktın
söyle hurimisin yoksa melek mi
sen hangi masalın içinden kaçtın
pamuk prensesmi kül kedisimi

peşinde büyücü cadılarmı var
arkandan koşturan atlılarmı var
adını söylesen lutfetsen ne var
pamuk prensesmi kül kedisimi

gözlerin yıldızlar gibi parlıyor
saçların rüzgarda dalgalanıyor
içimden bir ses kim bu kız diyor
pamuk prensesmi kül kedisimi

gül kokuyor sanki ılık nefesin
bırakta ellerin elime değsin
ikisinden biri olduğun kesin
pamuk prensesmi kül kedisimi

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pamuk prenses Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pamuk prenses şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
pamuk prenses şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.