Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
AHMET ÇELEBİ
AHMET ÇELEBİ

BAŞKA BAHAR

Yorum

BAŞKA BAHAR

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

975

Okunma

BAŞKA BAHAR

BAŞKA BAHAR

DÖNEN DÜNYA DEĞİL,BAŞIMMIŞ BENİM,
BAŞIMI DÖNDÜREN SENSİN SEVDİĞİM.
ELİNİ VER, HANİ NERDE ELLERİN?
GİR İÇERİ KALBİMDEN HAZIRDIR YERİN.

SENSİZKEN SENİ YAŞAMAK HER GECE,
KONUYOR RUHUN GÖNÜL PENCEREME.
UYANDIRMADAN GİR İÇERİ,
OKUYAYIM ADINI HECE HECE.

ADINI ALDIĞIN CEYLANLAR GİBİ ÜRKEKSİN,
BULUNMAZ EŞİN SEN DÜNYADA TEKSİN.
KALMASIN DERDİM KALMASIN KEDERİM,
BÜTÜN DERTLER SENİN ELİNDEN TÜKENSİN.

BAŞIMI KOYAYIM OMUZLARINA,
UYANAYIM SENLE DOĞAN SABAHA.
KALMASIN SEVDAMIZ BAŞKA BAHARA,
YOL AÇALIM SEVEN BÜTÜN AŞKLARA.


24.06.2009 ÇANAKKALE

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Başka bahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başka bahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAŞKA BAHAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
1.3.2012 16:18:15
5 puan verdi
güzel şiirinizi kutlarım dost tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL