Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. james f. cooper
Memet Tekdemir
Memet Tekdemir

Sen Gittin Gideli

Yorum

Sen Gittin Gideli

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1076

Okunma

Sen Gittin Gideli

Sen gittin gideli,
Buranın dağlarına,
ovalarına,
Yağmur yağmıyor.
Bir damla,
Göz yaşına hasret kaldık.
Bütün doğa sessizliğe,
Benim dünyam sensizliğe büründü.
Hayat durdu.
Kafeste bülbül ötmez oldu.
Dünyama güneş doğmaz oldu.
Sıcaklığını hissetmiyorum.
Bütün doğa sessizliğe,
Benim dünyam,
Sensizliğe büründü.
Senle yaşamak,
Seni sevmek istiyorum...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen gittin gideli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen gittin gideli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Gittin Gideli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL