Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
fortis
fortis

bugün de içimde sızın

Yorum

bugün de içimde sızın

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

909

Okunma

bugün de içimde sızın

bugün de içimde sızın

Bugün de içimde sızın













gitmedi bir türlü başımdan
bu günde deli sevdalar
bu günde aklımdaydı ta ciğerimde
çılgına çevirdi beni
söküpte atamadım seni bir türlü
döndü durdu içimde
ezipte geçemedim sevdalı gönlümü

esrar gibi düşüyorrsun aklıma
günde bir saat bile çok geliyorsun bana
geceleri nefrettim kabusum oluyorsun
azrail olup düşmüyorsun yakamdan
hiç bi rşey değişmedi benim gönlümde
her şey aynı hepsi yerli yerinde
yaralar gizli yaralar derinde
her şey sapladığın gibi hepsi yüreğimde

bu günde çıkmadın aklımdan
bu günde içimde sızın
yine duygulanmıştım ben
ilk vurulduğum geceydin sen
ve ilk heceydin dilimde
20,05,2001
Yusufeli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bugün de içimde sızın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bugün de içimde sızın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bugün de içimde sızın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MEFTÛN.
MEFTÛN., @meftn-
23.4.2011 11:29:08
5 puan verdi
İlkler ne olursa olsun çıkmıyor ne akıldan ne gönülden çok haklısın ah birde anlayabilseler o ilkler son olabilmenin önemini çok güzeldi yüreğine sağlık kutlarım saygılarımla.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
20.4.2011 12:17:35
Beğeni:
0
Okunma:
909
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL