Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
Dursun TOMBUL
Dursun TOMBUL

BU SEVDAN

Yorum

BU SEVDAN

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

787

Okunma

BU SEVDAN

BU SEVDAN

Vefasızlığındır
Beni,
Gecelere sırdaş yapan.
Yalnızlıkla
Körebe oynuyorum.
Tutamıyorum,
Bırakıp gitti zaman.
Boynu büküktür
Gözyaşlarımı durduramıyorum.
Yakamozların
Göz kırpışları var.
Kundakta ağlayan bebekler,
Güvercinlerin cıvıldaşmaları,
Kulak yırtan
Cankurtaran sirenleri.
Yokluğuna karışırlar her akşam.
Dayanamam,
Yüreğimi boğup parçalar
Bu sevdan........





10.6.2002 tarihli 3.şiir kitabımdan)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu sevdan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu sevdan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU SEVDAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
3.4.2011 10:25:01
5 puan verdi
vefasız dünyanın,vefasız kadınına gönül vermeye gör,
yanarsın için için,soran olmaz yangın sebebini.

kalem kelam daim,yazan yürek varolsun.


Vefasızlığındır
Beni,
Gecelere sırdaş yapan.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL