Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir. j.j.rousseau
sinan ispenoglu
sinan ispenoglu

Öyle geçiyor ki zaman

Yorum

Öyle geçiyor ki zaman

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1096

Okunma

Öyle geçiyor ki zaman

Bir anlık anda bitiveriyor.
Sevğiliyle zaman geçiveriyor.
Zaman bir buz dağı eriyor...
Öyle bir geçiyor ki zaman.

Leyla bitmiş,mecnun bitkin halde
Bir pişmanlık narası var dilde..
Takvimler bitiyor sanki bir günde
Anlamıyorum öyle bir geçiyor ki zaman,

Daha dün çocuktum ne tez büyüdüm,
Ne zaman imekledim,ne tez yürüdüm,
Bir hızman yağı gibi hemen eridim,
Bilemedim ne çabuk geçiyor zaman...

Ne bekledim azraili,ne kazdım mezarı,
Ölüm dedi kaderimin yüce yazarı.
Kalmadı bu işlerin kızarı, kaçarı..
Ne çabuk geçti zaman.

Baktım şaçlarıma aklarda düştüm,
Bir o diyara bir bu diyara uçtum.
Artık yoruldum,kendime güçtüm.
Ne çabuk geçiverdi zaman..,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öyle geçiyor ki zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle geçiyor ki zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öyle geçiyor ki zaman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
11.3.2011 13:43:58
emegine sağlık,kutlarım ...
Saygılarımla...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL