Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
SeFeRi_69
SeFeRi_69

BENİ YİNE ALDAT ...

Yorum

BENİ YİNE ALDAT ...

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1387

Okunma

BENİ YİNE ALDAT ...

BENİ YİNE ALDAT ...

Bir masal daha anlat bana
Bir varmış hiç yokmuş diye
Anlat ki bileyim
Gerçekten de olmayışını

Bu kaçıncı gün
Kaçıncı akşam
Bu geliş mi ki
Yoksa ben mi aldanmışım

Hadi bir masal daha anlat
Yalanda olsa sevdir kendini
Birkaç söz daha mırıldan
Beni yine aldat

Masumane hayallere
İndir bir biri ardına darbeyi
Sevmek suçtu zaten
Sevilmek mülteci kamplarına esir düşmek

Ve affet şimdi beni
Sana inandığım için
Bu masalda bitti
Seni sevdiğim için özür dilerim ...


AnTi LoWe …

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Beni yine aldat ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni yine aldat ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİ YİNE ALDAT ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
onursevik
onursevik, @onursevik
12.12.2010 07:08:05
Yüreğine sağlık kardeşim güzel olmuş..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL