Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
tiamo
tiamo
@tiamo

DOSTUMUN ADINA ŞİİR

8 Temmuz 2007 Pazar
Yorum
Şiirgram

DOSTUMUN ADINA ŞİİR

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1055

Okunma

DOSTUMUN ADINA ŞİİR

DOSTUMUN ADINA ŞİİR

ADINA ŞİİR
Mutluluklar sevinçler hep seninle olsun
Anlatmak tarif etmek o kadar zorki seni
Hiç kimseyi kırmayan hep sabırla dinleyen
Mükemmel kelimesi az gelir senin için
Unutulmıyacak bir şah esersin sen
Tanrım seni karşıma çıkardı için teşekkür ederim

Yalansız çıkarsız bir dünyan var
Acılarını unutup karşıyı güldüre bilen
Şaşırtıyor beni bu kadar iyi oluşun
Anlatmak sana kelime bulmak o kadar zorki
Ruhunun kalbinin güzeliği gözlerine yansımış
Eşsiz dünyaya zor gelenlerden sin
Rabbim teşekkürler karşıma MY çıkardın için.

DOSTUM

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dostumun adına şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dostumun adına şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOSTUMUN ADINA ŞİİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mavi ölüm
mavi ölüm, @maviolum
9.7.2007 00:08:26
bilirm dostun sevgi saygısını
gonul verıp ugruna ölmesını
...
ben M. ö. yum
sevda yolunda
seni tenıdım bak hayat yolunda
bir kul var gönül yolunda
sende mutlu olacasın bak bir gun sonun....

sakın unutma dostum
.. sen oldukca dost vardır...
filintagibi
filintagibi, @filintagibi
8.7.2007 23:38:48
tebrik ederim güzeldi hayatta dostluk kadar güzel birşey yok bu devirde bulmak çok zor ama işte içlerinden seçmen gerek ben seçmeye kalktım ve burada bir kaç sayılı insanlar buldum gerçekten güzel harika insanlar allah razı olsun onlardan tabi burdakileri bulana kadarda kendimi kaybettim artık beni buhallere getirdfiler tebrik ederim harikaydın saygılarımla eyüp.
tiamo
tiamo, @tiamo
8.7.2007 23:05:10
inşallah dostum begenirsin bir den sana bişeyler yazmak geldi içimden
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
8.7.2007 22:50:12
Beğeni:
0
İzlenme:
1055
Yorum:
3
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.