Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
ASYA HUN
ASYA HUN
@asyahun

BAYRAK

18 Haziran 2007 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

BAYRAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2237

Okunma

BAYRAK

BAYRAK

GÖKKUBBE ALLAH ALLAH DİYE BAĞRIYOR
YER GÖK HEP BİR AĞIZDAN ŞEHADET GETİR
AYAK SESLERİ BİR ANDA KULAKTA ÇINLIYOR
MEHMET’İM DÜŞMANI DENİZE DÖKÜYOR
GÖK PARÇALANDI, KARA BÖLÜNDÜ
MEHMET’İM KANI AY’A BULANDI

HEP BİR AĞIZDAN ALLAH ALLAH DİYE BAĞRIYOR
NE GÜNDÜR YARAP
GECEYLE GÜNDÜZ BİRBİRİNE KARIŞTI
ORTALIK ANA BABA GÜNE DÖNÜŞTÜ
ELİNDE TOP TÜFEK KADIMLARIM GÖĞSÜNÜ SİPER ETTİ

HEP BİR AĞIZDAN
VATANDIR BU PARÇALANMAZ
BİR GÖNÜL İKİYE AYRILMAZ
BAYRAKSIZ VATAN OLMAZ
BEN YAŞADIKÇA DALGALANSIN ŞANLI BAYRAĞIM

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bayrak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bayrak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAYRAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.