Sevgi insanı birliğe, bencillik de yalnızlığa götürür. schiller
efeulaş
efeulaş

Sevdam Müebbetim

Yorum

Sevdam Müebbetim

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1449

Okunma

Sevdam Müebbetim

Sevdam Müebbetim


Gönlüm anlamıyor
unutamıyor seni,
Vazgeçtim dese de yüreğim
seni her bulduğum gün
Müebbette görüş günüm,
oluyor...

Kocaman bir koğuşta da olsam
Dört duvar sevdam,
Küçük bir pencereden sızan
kalbimin çeperinde hafif bir ışık...
Ben orada arıyorum
hasret kaldığım gözlerini...

Kalbim koğuşum
Sevdam müebbetim
O küçük pencereden
geceleri parlayan
Ay ışığı
Sakin gökyüzünde yazardı adını,
Ellerimse son deyip de,
sonlandıramadığım dizelerimdi...

Efe Ulaş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevdam müebbetim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdam müebbetim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevdam Müebbetim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mertcan.Yumuk
Mertcan.Yumuk, @mertcan-yumuk
12.3.2010 21:35:07
Süpeer ötesi... Bu şiir şarkıya çevrilse inanılmaz derecede güzel olurdu bence :) çok beğendim :)
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL