Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
d.
d.nadir

KOŞMALAR DENİZİ

Yorum

KOŞMALAR DENİZİ

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1493

Okunma

KOŞMALAR DENİZİ

sen imgelerin arsızı
ağır denklem
uzak bahçelerin süvarisi

yeşilin büyüsündeki telve
alıngan demliği gecenin
toprağı öpen nal sesi

tutkuların gizeminde
karanfil tutar bir elin
bir elin
acıtır yüreğimi

hangi ırmağın duruşuna imlensem
hangi söğüt dalının gölgesine
dönüşün gidişine ceylan
koşmalar denizi alfabenin

Dursun Nadir

Karşın Edebiyat
Ocak/Şubat 2008

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Koşmalar denizi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Koşmalar denizi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KOŞMALAR DENİZİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhanbuyukcebeci
ilhanbuyukcebeci, @ilhanbuyukcebeci
3.8.2014 23:46:12

tutkuların gizeminde
karanfil tutar bir elin
bir elin
acıtır yüreğimi



--


Şair: alıngan demliği gecenin
H Hikmet Esen
H Hikmet Esen, @hhikmetesen
27.1.2010 07:21:35
dönüşün gidişine ceylan
karanfil tutar bir elin
bir elin
acıtır yüreğimi

.........Kutlarım.
ŞairAcemi
ŞairAcemi, @sairacemi
26.1.2010 21:44:53
SÜPERDİ.
GÜZELDİ.
HARİKAYDI.
ÇOK BEĞENDİM.
TEBRİKLERİMLE TEŞEKKÜRLER.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL