Kızgınken karar veren, fırtınalı havada yelken açan bir insandır. euripides
(KaLp-HIRSIZI)
(KaLp-HIRSIZI)

Yaralı bir serçe

Yorum

Yaralı bir serçe

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1139

Okunma

Yaralı bir serçe

Yaralı bir serçe

Yüreğimin ahu zarından bir gül kopardım,
Al, senindir.

Yüreğimin maabetinde, doğduğundan beri,
Can çekişen, kanadı kırık yaralı bir serçe var,
Al, senindir.

Hadi yaralarını sarıp,
Özgür yarınlara, salsana.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaralı bir serçe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaralı bir serçe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaralı bir serçe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yasemin00
yasemin00, @yasemin00
27.11.2009 05:16:05
5 puan verdi
Kurtuldu aklım ama yürek kaldı peşinde....

kutlarım güzel dizelerinizi minicik bir duru su tadında
sevgiler.....
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL