Kızgınken karar veren, fırtınalı havada yelken açan bir insandır. euripides
sonbaharımsın
sonbaharımsın

GEL AL DİYE:

Yorum

GEL AL DİYE:

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

703

Okunma

GEL AL DİYE:

dönüşsüz bütün yollar
tek gidişi var.
beklesem bir yerlerde
zamanı durdurup
gelemez misin?

şiir kokan sararmış defter yapraklarından
anılardan arınmış
başka biri olmuş aynada gördüğüm
o bense,
ben nerdeyim?

beklesem burada
böylece seni
yüreğime demir attığın yüreğin
ben de kaldı
"gel al "diye.






Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gel al diye: Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel al diye: şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEL AL DİYE: şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ha
hasretlertoplamı, @hasretlertoplami
7.10.2009 02:04:17
5 puan verdi
antin kuntin övgülerin havada uçuştuğu bir ortamda bu şiir güzelliğinin farkedilmemesi ne kadar enteresandır.
visal rüzgarı
visal rüzgarı, @visalruzgari
14.9.2009 22:32:31
Duygular imgelerle çok güzel bir ifade kazanmış. Başarılar gönlünüze sağlık...
RABATLI
RABATLI, @rabatli
14.9.2009 22:08:30
GELEMEZMİSİN....
ÇOK HOŞ YÜREKTEN DÖKÜLEN DİZELERDİ...YÜREK DERT GÖRMESİN...RABATLI
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL