Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
sivaslıcengiz
sivaslıcengiz

Haberin Varmı..?

Yorum

Haberin Varmı..?

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1285

Okunma

Haberin Varmı..?

Haberin Varmı..?

Ela gözlerine kurban olduğum
Gökte arar iken yerde bulduğum
Seni sevdiğimden söyle haberin var mı?

Ermez oldu gayrı şu aklım, kalmışım ben naçar
Söyle kurban olduğum sevmeyende böyle sevda ne gezer ?
Sana olan bu aşkımdan söyle haberin var mı.?

Bak inişi yokuşu hep sensiz aştım
Aşkın ile kararlı kararsız yanlışa düştüm
Sana olan bu özlemim’den söyle haberin var mı..?



Sivaslı Cengiz
"1978"

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Haberin varmı..? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haberin varmı..? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haberin Varmı..? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ay/su
ay/su, @ay-su
11.8.2009 22:44:43
ELA GOZLERINE HAYRAN OLDUGUM..
SENI SEVEN YUREGIMDEN HABERIN VARMI
BENKI GORDUGUM ZAMAN SANA VURULDUM
AGLAYAN SEVDAMDAN HABERIN VARMI

SAYIN USTADIM SELAM VE SAYGILAR BENDEN OLSUN
çiğdem çelik
çiğdem çelik, @cigdemcelik
11.8.2009 15:29:50
Yoksa da bu şiirden sonra olur kutluyorum güzeldi..sevgilerimle..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL