Her çocuk sanatçıdır. mühim olan büyüyünce de öyle kalabilmektir. pablo picasso
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı

AZ ÖNCE FARK ETTİM

Yorum

AZ ÖNCE FARK ETTİM

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

107

Okunma

AZ ÖNCE FARK ETTİM


Az önce seni özlediğimi fark ettim...
Biliyorum, bunu sana defalarca söyledim.
Ama bu defa çok başka inan bana.
Bu defa özlem kemiklerime kadar işledi.

Fotoğrafına baktım biraz.
Orada gülümsüyorsun.
Gözlerin ışıl ışıl...
Sanki canlanıp boynuma sarılacak gibisin.

"SeBGiLiMm" dedin ya hani,
"SeNni SeBiyoRuMm" dedin ya...
İşte o kelimeler hala kulağımda çınlıyor.

Özlem böyle bir şey işte.
Bir fotoğrafa bakıp,
bin kere sarılmak.
Bir ismi fısıldayıp,
bin kere yanmak.

Gel artık güzel gözlüm.
Fotoğraftan çık, gerçeğe gel.
Çünkü ben seni
resimde değil,
koynumda özledim.

Dinçer Dayı

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Az önce fark ettim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Az önce fark ettim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AZ ÖNCE FARK ETTİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL