Gerçeği bilenler ile onu sevenler hiçbir zaman eşit değildirler. confucius
Ozan Muradi
Ozan Muradi

Çatasım geldi

Yorum

Çatasım geldi

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

42

Okunma

Çatasım geldi


Çok canım sıkıldı sabahtan beri
En yakın dostuma çatasım geldi
Söz etmiş arkamdan densizin biri
Tokatı yüzüne çakasım geldi

Dolaştı ellerim tutmuyor dizim
Gölgemden harici kalmadı izim
Usandım dünyadan geçti hevesim
Boynuma urganı takasım geldi

Oturup düşündüm soğuk bir taşa
Bu nedir ya rabbim gelenler başa
Dost diye bildiğim getirdi tuşa
Ölmeden mezara yatasım geldi

Yükseldi şekerim bir türlü inmez
İçimde sızı var ebedi dinmez
Gülenler yüzüme ebedi gelmez
Yolunu kapatıp tutasım geldi

Sormadı hatırım nedense yoldaş
Ansızın vuruyor en yakın gardaş
Anladım bu dünya böyle arkadaş
Gülene yumruğu atasım geldi
Muradi canını sıkma ha sakın
Geçecek elbette çileler yakın
Dertsiz olan var mı etrafa bakın
Düşündüm bir zaman susasım geldi
………….Ozan Muradi……….

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çatasım geldi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çatasım geldi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çatasım geldi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL