Nefretin kök salması, tıpkı kötü ün gibidir: yok edilmesi zordur. baltasar gracian
Karadağlı
Karadağlı

DIŞIMIZDAKİ ORMAN

Yorum

DIŞIMIZDAKİ ORMAN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

73

Okunma

DIŞIMIZDAKİ ORMAN

DIŞIMIZDAKİ ORMAN

İçimizde ıssız bir orman var
Karanlıkta ürpermiş yapraklar gibi
Fısıldar suskunluğumuz
Konuşsak deli derler

Aklımızın dallarında ürkek kuşlar var
Kanat çırpsalar göğümüz karışacak
Sussak deli derler

Kalbimizin ortasında
Keskin bir bıçak gibi duran
derin bir yar var
Sendeleyip düşsek deli derler

Gözlerimizde
Kederli göç akşamları
Kirpiklerimizde birikmiş hasret var
Ağlasak
deli derler

Derler de derler…

Rüzgârın savurduğu kuru yapraklar gibi
Omuz silkerek yanımızdan geçerler
Görsek deli derler
Ne dertler biter
Ne bahaneler biter
Biterse bir tek ömür biter
O da
Sende biter
Bende biter
Gülsek bile deli derler

Erdal Karadağ
28 Aralık 2023

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dışımızdaki orman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dışımızdaki orman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DIŞIMIZDAKİ ORMAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL