Ama şan ve şerefime tanık olanların önünde ondan daha fazla söz etmek bana yakışmaz.. xıv. louis
Nurelî
Nurelî

OLUR MU?

Yorum

OLUR MU?

1

Yorum

11

Beğeni

0,0

Puan

63

Okunma

OLUR MU?

Temelsiz din, söz olur mu?
Hakk evinde put olur mu?
Kadere ram boş olur mu?
Teslimsiz ruh pûr olur mu?

Ahir zaman sınav kime?
Bakma ele dön kendine!
Temsil deyip, durma kîne
Kalpte çok İlâh olur mu?

Iman demek teslimiyet...
Niyetteki samimiyet...
Temsil degil Rabbaniyet...
Hakk yürekte, kin olur mu?

Gel Nurelî özüne dön
Pak tut kalbi sözüne dön
Hakka aşkla yüzünü dön
Bağlanmayan kul olur mu?
Rabıtasız kul olur mu?

Nurelî - 2517560126

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Olur mu? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olur mu? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OLUR MU? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
muratcanbolat
muratcanbolat, @muratcanbolat
13.2.2026 22:49:42
Teslimsiz ruh hiç pür olur mu?
Yerinde sorular dikkat çekici uyarıcı
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL