Sarhoşluk kusur yaratmaz, kusurları açığa vurur. seneca
Rüzgar Özcanan
Rüzgar Özcanan

Küçük Bir Umut

Yorum

Küçük Bir Umut

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

110

Okunma

Küçük Bir Umut

Küçük bir umut aralandı pencereden
Gece sustu, ben konuştum kendimle
Her şey aynıydı aslında, tam yerinde
Sadece biraz ben eksiktim kendime

Geceyi sabaha bağladım sessizce
Bir umut dolandı durdu içimde
Herkes kendi yoluna giderken
Ben yine kala kaldım yerimde

Belki geç kaldım
Belki de seni yanlış anladım
Hâlâ içimde bir şey var sana karşı
Adını koyamadım, içimden atamadım
Korkuyorum söylemekten

Küçük bir umut aralandı pencereden
Kapatsam da kapanmıyor
Git desem de kalıyor
İçimde bir yer açık
Sana karşı

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Küçük bir umut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küçük bir umut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küçük Bir Umut şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
24.12.2025 18:13:48
5 puan verdi
Hassas ve içsel bir yalnızlığı, küçük umut kırıntılarıyla dengileyen bir şiir. Pencereden aralanan umut imgesi, duygunun hem kırılgan hem dirençli yanını etkili biçimde yansıtıyor.

Yüreğinize sağlık, harika dizelerdi. Nice güzel eserlerde buluşmak dileğiyle, saygı ve selamlarımla, esen kalın.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL