Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ermanulusoy
Ermanulusoy

AYRILIK DEĞİL ARTIK ŞİİR BİZİ ANLATSIN

Yorum

AYRILIK DEĞİL ARTIK ŞİİR BİZİ ANLATSIN

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

82

Okunma

AYRILIK DEĞİL ARTIK ŞİİR BİZİ ANLATSIN

AYRILIK DEĞİL ARTIK ŞİİR BİZİ ANLATSIN…

İkimiz dizelerle dokuyalım geceyi
Gönlümüzden heceler rüzgârlarla savrulsun
Gel çözelim seninle muamma bilmeceyi
Ayrılık denen bu şey, o burada son bulsun

Hasretle ördüğümüz her hece yemin gibi
Göz göze bakmak bile, bazen bir şiir olur
İstersek biz aşarız içimizdeki kini
Kavuşmak olmasa da dargınlıklar son bulur

Kapanmaz sanıyoruz mazinin izlerini,
Gücümüz yetmese de kader denen yazıya…
Gel silelim geçmişin solgun çizgilerini
Her bir hece dokunsun içimizde sızıya.

Gözlerimiz yaş dolu dizelere baktıkça
Çözülmeyen bilmece artık ortadan kalksın
Gel seninle yazalım son mısrayı açıkça
Ayrılık değil artık şiir bizi anlatsın…

26.10.2025
ERMAN ULUSOY / KIRKLARELİ

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ayrılık değil artık şiir bizi anlatsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık değil artık şiir bizi anlatsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYRILIK DEĞİL ARTIK ŞİİR BİZİ ANLATSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL