Teni, biçimi ya da davranışı güzelleştirecek en güzel şey çevremize dert değil neşe dağıtma isteğidir. (ralph waldo emerson)
AKOSE
AKOSE

MOLA

Yorum

MOLA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

85

Okunma

MOLA


Uğramadan gönül kışa
Versek biraz yazda mola.
İşi sürmeden yokuşa
Versek biraz düzde mola.
Dursak acep bizde mola.

Hararetten darlanınca
Alev alıp harlanınca
Yeller esip korlanınca
Versek biraz közde mola.
Dursak acep bizde mola.

Nezaketli olmak gerek
Düzgün temkinli giderek
Hakka riayet ederek
Versek biraz sözde mola.
Dursak acep bizde mola.

Üslubu bozmamak eyi
Ne bayanı ne bir beyi
Tellendirmeden kimseyi
Versek biraz sazda mola.
Dursak acep bizde mola.

Sezgini der ne bu çaba
Konuşma hiç kaba saba
Nefsimiz çekip hesaba
Versek biraz özde mola.
Desek hata bizde mola.
11.07.2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mola Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mola şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MOLA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL