Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
EvaB
EvaB

İktidarın Öyküsü

Yorum

İktidarın Öyküsü

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

373

Okunma

İktidarın Öyküsü

Doyumsuz zevki tadalım beraber.
Bastırılmış duygularımızı,
Açık seçik söyleyelim.
İktidarı görmezden gelelim.
Bedenim bedenin altında ezilirken,
Nefesin nefesim olsun.
Menin, terime tükürüğüme karışsın.
Dudaklarımdan tadına bak,
Birbirine karışan sıvılarımızın!
İdrarını üzerime boşalt.
Kaysın tenimden,
Sıcaklığı ile ürpersin vücudum.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İktidarın öyküsü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İktidarın öyküsü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İktidarın Öyküsü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Beyhudenin Kalemi
Beyhudenin Kalemi, @beyhudeninckalemi
21.7.2025 22:11:05
Soğuk bi duş iyi gelir.
Sanat bunun neresinde.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL