Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tuğçe demirer
tuğçe demirer

Beni Duyuyor musun?

Yorum

Beni Duyuyor musun?

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

90

Okunma

Beni Duyuyor musun?

Güneş yine benden ödünç aldı, turuncuyu
Turanj bir gemim vardı,
içinde bir tane karıncam.
Kum fırtınası çıkardı.
Ve karıncamı bana vermedi.
Kalbim turanj şimdi.
Ve ben gidiyorum.
Beni her an takip ediyor güneş.
Bende karıncamı arıyorum..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beni duyuyor musun? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni duyuyor musun? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beni Duyuyor musun? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL