Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Omeromeroglu
Omeromeroglu

ÇAĞLARDAN ÇAĞLARA

Yorum

ÇAĞLARDAN ÇAĞLARA

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

77

Okunma

ÇAĞLARDAN ÇAĞLARA

ÇAĞLARDAN ÇAĞLARA

ÇAĞLARDAN ÇAĞLARA
Her arzu bir cağda gönlüme bir hüzün sardı.
Hercagda bir kısa bir ömür gecti.
Her kısa bir ömürde seni aradığımda.
Aradım bulduğumda sen beni, sen beni yoksaydın.

Her cagda etrafımızı saran
kara sis,
Hangi asırda seni bana kavuşturdu,
Hangi asırda o kara sis sevdigimi bana ulaştırdı,
Hangi cağda senin beni görmeni sagladı.

Cağlardan cağlara atlayan,
Aşkımız her cagda bir destan yazdı.
Her kısa bir ömrümde,
Bir birine kavuşamayan sevdaglar gibi,
Asırlardan asırlara cağlar atladı.

Bir ileri bir geri zamanı sardı, Bir bedende birleşen tek bir ruh olmamamız için.
O kara göz etrafımızdan bir türlü cekip gitmedi.
Beni senle seni benle yanlız bırakmadı.
Söyleyin şimdi nedir bu kara gözlü sisin derdi

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çağlardan çağlara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çağlardan çağlara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇAĞLARDAN ÇAĞLARA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL