Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Simplex
Simplex

Deniz Çeker Bir Taraftan

Yorum

Deniz Çeker Bir Taraftan

( 4 kişi )

1

Yorum

15

Beğeni

4,5

Puan

282

Okunma

Deniz Çeker Bir Taraftan

Kapı girişinde sabahları
Keyifsiz yılmış işten güçten
Yorulmuş her gün tepmekten
İşe giden yolları
Çökmüş omuzlar
Yüzü düşmüş

Her adımda işe doğru
Bitmez bir çatışma sürer gider
Yankılanır içinde zıt sesler

Yürü çarşıya pazara
Parka bahçeye der bir ses
Deniz çeker adım adım

Çoluk çocuk ev bark
Para pul der başka bir ses
Sorumluluk çeker adım adım

Git gez dolaş
Gül eğlen keyfine bak
Ömür bir defalık
Bir daha asla der haylaz karga

Ödev yükümlülük
Düzen dirlik
Istırap mücadele
Güzel günler yakın
Koyverme kendini der bilge baykuş

Mustafa Arar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

3.0

25% (1)

Deniz çeker bir taraftan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deniz çeker bir taraftan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Deniz Çeker Bir Taraftan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suyun sancısı
suyun sancısı, @suyun-sancisi
15.5.2025 21:39:31
Evet denizin ötesinde ki ufukta parlar her sabah şafak umuda davet ederek şair
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL