Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Utku Can CANATAN
Utku Can CANATAN

Alegorik İstihza

Yorum

Alegorik İstihza

( 2 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

184

Okunma

Alegorik İstihza

Sıra sıra dizilmiş yüzlerce sadrazam,
Ellerindeki çiçekleri sallıyorlar sırtıma!
Yürümeye çıkmıştık bir kaç genç ile,
Gül suyu sıktılar suratlarımıza!
Öyle güvende hissettim ki kendimi,
Yüz üstü uzanı verdim toprağa!
Papatyadan ördükleri halkaları,
Nazikçe geçirdiler kollarıma!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Alegorik istihza Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alegorik istihza şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Alegorik İstihza şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gölgesiz
gölgesiz, @golgesiz
15.5.2025 08:21:46
Kaleminiz kavi duygunuz daım ola tebrikler üstadım 👏🏻👏🏻👏🏻🐞
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL