Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ayse Alioglu
Ayse Alioglu

Gün yine karardı

Yorum

Gün yine karardı

( 1 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

306

Okunma

Gün yine karardı

Güneş uykuya daldı
Yerini Ay ve yıldızlar aldı
Soğuk bir rüzgar esintisine
Gece kendini bıraktı

Sensiz olmuyor diye gelsem yanına
Uykuyu unutan gözlerimle
Yatsam sessizce yanına
Ve dalsam en tatlı uykulara
Üşüyorum diyerek sımsıkı
sarılsam ömrüm boynuna.

Bak gün yine karardı
Yine güneş uykuya daldı
Yine yerini Ay ve yıldızlar aldı

Ve

Ben gelsem yine yanına
Uykuyu unutan gözlerimle
Yatsam sessizce yine yanına
Dalsam yine en tatlı uykulara
Üşüyorum diyerek sımsıkı
Sarılsam ömrüm yine boynuna….
…. Ayşe Alioğlu … 28.04.2025 Hagen







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gün yine karardı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gün yine karardı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gün yine karardı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL