Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
celep
celep
@celep

Dörtlük

27 Mart 2025 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Dörtlük

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

79

Okunma

Dörtlük

Tüm ömrünü çek hesaba
Geç tümünü tek hesaba
Gerek yoktur ek hesaba
Bir ömre bedel kadir

Güngör CELEP 27/03/2025

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dörtlük Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dörtlük şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dörtlük şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
muhacir bozkurt
muhacir bozkurt, @muhacirbozkurt
27.3.2025 10:43:01
5 puan verdi
Kadir gecesini bir daha görür müyüz bilinmez...Kadrini bilebilenlere ve değerlendirebilenlere ne mutlu...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.