Dünyada kusursuz iki insan vardır. biri ölmüştür, biri de doğmamıştır. -- çin atasözü
F A Özgün
F A Özgün
@faozgun

ZAMANSIZ ( 662.)

11 Mart 2025 Salı
Yorum
Şiirgram

ZAMANSIZ ( 662.)

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

37

Okunma

ZAMANSIZ ( 662.)

ZAMANSIZ ( 662.)

Ay doğmadı nedense her yer karanlık yine
Daldım karanlıklara seni bulurum diye
Bu sevdayı kaybetmek korkusuyla yaşadı
Bulamadım ben seni yine daldım düşlere

Yarına bakışların benim için umuttur
Ölmek nefessiz değil sensiz kaldığım andır
Baktıkça gözlerine söyleyecek çok söz var
Yüreğim yüreğine ömür boyu tutsaklı

Yürekler seviyorsa olmasın hiç ayrılık
Yabancı yüreklerde bulunmuyor karşılık
Sen zaten yüreğimde bir ateşsin dumansız
Tanrım ne olur verme ayrılığı zamansız



Fatma Ayten Özgün

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Zamansız ( 662.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zamansız ( 662.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZAMANSIZ ( 662.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.