Gerçeği her zaman savun, anlayan olmasa bile vicdanına karşı hesap vermekten kurtulursun. (herbert george wells)
Ahmet Zeytinci
Ahmet Zeytinci
@ahmetzeytinci

Top Bizimdi

26 Eylül 2024 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Top Bizimdi

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

182

Okunma

Top Bizimdi

Küçüktük ufacıktık
top oynamak için aralarına
çoğu zaman bizi almazlardı...

Her daim
kadrolu seyirciyiz
ayak oyunlarına bakıp bakıp duruyoruz
birde ikibuçukluk sıfatımız var
bizim yaşımızdakiler için
önemli bir mevki ikibuçukluk
kısaca kaçan topları topluyoruz...

İçimiz gidiyor
bizde oynasak ne olur sanki
kıyamet mi kopar
bizden bir iki yaş büyük
şu Hikmet bile oynuyor Şopar...

Sonra bir gün
nasıl olduysa oldu
bizimde ayaklarımız
o çamurlu arsalara o meşin yuvarlağa değdi
top bizimdi babamızdan hediye
oynatmasalar olmazdı
geçtik kaleye
bol bol şut çekin bakayım benim gibi kediye...
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Top bizimdi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Top bizimdi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Top Bizimdi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
26.9.2024 15:16:06
Bana göre manidar ve okunası bir şiirdi kaleminiz daim olsun. Tebriklerimle esenlikler diliyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.