Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
Emelablaa
Emelablaa
@emelablaa

BİLMEM NEDENDİR

28 Ocak 2024 Pazar
Yorum
Şiirgram

BİLMEM NEDENDİR

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

413

Okunma

BİLMEM NEDENDİR

BİLMEM NEDENDİR
Ne zaman bir Yağmur Yağsa
İçimde bir Şiir uyanıyor.
Sadece yazmak istiyorum.
İçimde ne varsa Kaleme dökmek,
Birilerine bir şeyler anlatmak istiyorum.
Sen geliyorsun Aklıma...
Bana Sevgi dolu bakışların,kulağıma
fısıldadığın Sevgi dolu sözlerin geliyor.
İşte dışarıda yine Yağmur..
Aklımda SEN
Beyaz bir Kağıt,Kalem,Kahvem ve BEN.
Halâ o kadar bendesin ki
Boğazım düğümleniyor.
Yine seni yazmak istiyor kalemim..
Sadece Seni.
Gözyaşlarım Damla Damla dökülürken,
Seni ne kadar özlediğimi hissediyorum.
Bu Özlem,bu Hasret bitecek gibi değil.
Senelere Kafa tutmayıda bıraktım artık.
Yeniden sevebilir mutlu olabilirmiyim?

bilmiyorum...
Bildiğim tek şey
seni çok ama çok özlüyorum...

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bilmem nedendir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilmem nedendir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLMEM NEDENDİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.