Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
LÂL-I SEVDA
LÂL-I SEVDA

HANGİ MERHEM

Yorum

HANGİ MERHEM

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

385

Okunma

HANGİ MERHEM

Üstüste yaktığım sigaralar
Efkârımı dindirmiyor
Hangi merhem
Yaralarıma merhem bilemem
Ne uyku uyuyabiliyorum
Nede boğazımdan
Tek bir lokma geçiyor
Yüreğim yangın yeri
Beynim de fırtınalar kopuyor
Gönlümün kıyılarında
Yüz şiddetin de
Depremler oluyor
Ve enkazlar altında
Ruh’um can çekişiyor


Hayrettin KIZILOĞLU

BAŞKURT

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Hangi merhem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hangi merhem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HANGİ MERHEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
17.2.2023 20:15:14
5 puan verdi

*** HANGİ MERHEM *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL