Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
CEMO
CEMO
@cemo1

SENİ SEVEN KALBİMDE VAR

14 Kasım 2021 Pazar
Yorum
Şiirgram

SENİ SEVEN KALBİMDE VAR

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

319

Okunma

SENİ SEVEN KALBİMDE VAR

Derya deniz engin bir aşk
Seni seven kalbimde var
Karun kadar zengin bir aşk
Seni seven kalbimde var

Uzun süre düşünmeler
Görüşmeyi istemeler
Ayrıldıkça özlemeler
Seni seven kalbimde var

Bağlarımı koparmamak
Hayatımdan çıkarmamak
Ebediyen unutmamak
Seni seven kalbimde var

Cem Filiz

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Seni seven kalbimde var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni seven kalbimde var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ SEVEN KALBİMDE VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
14.11.2021 13:44:30
5 puan verdi
SENİ SEVEN KALBİMDE VAR şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.