Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. james f. cooper
Mavi orkide
Mavi orkide

Lirik bir siir

Yorum

Lirik bir siir

( 12 kişi )

2

Yorum

19

Beğeni

4,9

Puan

577

Okunma

Lirik bir siir

Şimdi senin sesinden dinlemeli ,
Tınısına umutlar tünemiş sevdalar ezgisini.
Her kıvrımında seninle devinen,
Asi bir nehir dökülmeli denizlerime
Lirik bir şarkıyla iliş geceme,
Fesleğen kokusundan bir ömür sür gizlerime...

Şimdi seni soluk soluğa sevmeli,
Uçsuz bucaksız zamanlar ülkesinde.
Kuş olup,
Kanat vurup,
Pencerene durup,
Konmalı öpülesi emek kokulu avuçlarına.
Gözesinden fışkıran deli bir su gibi akmalı,
İçinde çöllenen bir ömrün, kök salmış uçlarına.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (12)

5.0

92% (11)

4.0

8% (1)

Lirik bir siir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lirik bir siir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Lirik bir siir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
7.1.2022 20:07:13
5 puan verdi
Mükemmeldi
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL